Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dnes slavíme!!!!

5. 4. 2007

Obrazek

Před 10 ti lety, 6. dubna 1997, se v chovatelské stanici pana Frühbauera v Kojetíně narodila štěňátka...to jsme o tom ale neměli tušení. ZaObrazek pár dní, možná týdnů jsme přes inzerát v Annonci kontaktovali majitelku krycího psa a zamluvili si "její" štěňátko za krytí. Měla to být fenečka a ta nejkrásnější! Pro Sindinku jsme se vypravili 1. června 1997, to bylo 2měsíce před naší svatbou. Na zahrádce tam běhala tlupa černých prcků a jedna krasavice nám byla přidělena:

           Ismena Ze Psoluky

Od té chvíle se vše točilo kolem ní a tím dnem začala naše dobrmanní láska....

Obrazek

Sindy má odmalička moc příjemnou povahu. Určitě nejdůležitější je pořádná socializace mezi psy a lidmi a té měla Sindy na pražském sídlišti až až. NIKDY se nervala se psy, nezavrčela na člověka. Když se nějaký pes choval agresivně k ní, buď odešla (a tedy si s ním nehrála, což měla vždy původně v úmyslu) a když to nešlo, dokázala se důrazně ohradit, ale nikdy ne se rvát. Celý život byla naprosto zdravá, až poslední dobou ji trápí nádorky na mléčné žláze. Už podstoupila 2x operaci, po které se neuvěřitelně rychle dala zas do kupy.

 Kelly jí vlila novou energii do žil. Jak ty dvě dovádějí!!! Měli jsme tendenci Sindy litovat, jak na ní Kelly doráží, jak jí otravuje a "okusuje", ale stačilo pozorovat déle, abysme zjistili, že když Kelly s aktivitou poleví, jde do ní žďouchnout babička Sindy.

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Jsem šťastná, že naším prvním psem, dobrmanem, je právě Sindy. Kéž by s námi mohla být ještě dalších aspoň 10 let!!!

Všechno nejlepší k tvým kulatinám, Sindinko!!!

Obrazek

No a teď pár starých, zastrčených fotek:

Nejdřív z prvního roku:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

...a teď z naší dovolené na jihu Itálie (Sindince byly 4roky):

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

...a jak byla Sindy cvičena?No přeci takhle!!!:

Obrazek