Jdi na obsah Jdi na menu
 


Máme štěňátka!!!

7. 8. 2007

Po celodenní přípravě začala Kelly rodit večer 6.srpna. První holčička se narodila v 19.10, vážila 392g a dostala červenou stužku.

Druhý byl kluk- 404g v 19.20, má modrou stužku

Třetí holčička - 394g ve 20.20h, ta dostala růžovou

Čtvrtý zas kluk - 370g ve 21.35h se zelenou stužkou...

V jednu hodinu po půlnoci se narodila holčička s porodní váhou 212g, byla bohužel mrtvá :o( Kelly se snažila, ale bylo to dlouhé a fenečka nepomáhala....

Veterinář 4 dny před porodem potvrdil 6 plodů, tak jsem čekala, čekala...Kelly se uklidnila a s prckama usnula. Ráno jsem hned jela k veterináři na kontrolu. V děloze zůstal ještě jeden kluk...po oxytocinu a půlhodinové práci veterináře a snaze Kellynky se narodil bohužel mrtvý...

Moc mně mrzí ztráta těch dvou živůtků.....Naštěstí pohled na čtyři malé dráčky je balzám na duši. Jsou všichni čilí, baští jako králové, všechny nalité cecky jen pro čtyři hladovce... "Modrý" kluk měl o půlnoci už 425g :o)

Kelly je vzorná máma, při porodu hned věděla co a jak, jako zasloužilá matka :o) Taky nesnese ani krátké odloučení od mimin.

Všechna štěňátka mají už své nové (a samé skvělé) páníčky, které se na prcky s námi těší už od jejich prenatálního vývoje. Je mi moc líto, že jsme museli "zklamat" několik dalších rodin, kteří měli o naše prcky zájem. Děkuji všem za milou a velmi příjemnou komunikaci a věřím, že váš dobrmánek na vás v nějaké chovatelské stanici čeká (např. pejsci: www.oddvoulvu.com www.broskvicka.com )