Jdi na obsah Jdi na menu
 


MVP Bratislava

2. 9. 2006

19. a 20. srpna se konaly v Bratislavě dvě Mezinárodní výstavy psů. Zkusili jsme štěstíčko a Kelly přihlásili do třídy Otevřené. Po oba dva dny posuzovali portugalští rozhodčí.

Obrazek

Ve třídě Otevřené jsme nastoupily spolu s fenkou Fana Fabiana Morgantína. Byla velice pěkná, taková už "dodělaná" a hlavně-kupírovaná. Naneštěstí po oba dva dny byla posuzovaná jako první v pořadí.Obrazek

V sobotu jsme od pana rozhodčího dostali známku VD a bohužel jsem se nezeptala proč, když posudek byl docela pěkný. Příště si nechám určitě podobnou známku vysvětlit. Neříkám, že byla Kelly lepší než konkurentka, ale na Výbornou s pořadím jistě měla.

V neděli jsme nastoupily opět jako druhé, tentokráte jsme vylepšily i Obrazekpředvedení a Kelly konečně ukázala otevřenou tlamu tak, že vynikly její pěkné rysy (které jsou dovedně skryty, když hubu zavře:o)) Musím ale uznat, že v porovnání s druhou fenečkou vypadala jako dorostenka a na Otevřenou třídu bylo možná ještě brzo. Naše nedělní ocenění bylo Výborná 2.

Na Slovensko se jistě ještě vrátíme, ale až doroste, vyspěje a už jedině do třídy Pracovní (pevně doufám :o) ) a pak se UVIDÍ!!!!:o)))

ObrazekObrazek