Jdi na obsah Jdi na menu
 


Black Berry Coldplay přijela na návštěvu

10. 8. 2008

Páááni, ti dobrmani jsou v 5 měsících už velcí psi!!! Z Berry je už

Obrazek
Afrika a Berry

 velká slečna. Je pěkně krátká, má hluboký hrudník a dlouhou fenčí hlavu. Líbí se mi její tmavé oko. Opravdu hodně toho umí! Je vidět,

Obrazek

že se jí páníci  velmi věnují. V Německu nesmí být pes sám doma zavřený víc než 2 hodiny. Prostě si budoucí majitelé musí pečlivě Obrazekrozmyslet, jestli na psa po všech stránkách "mají". Berry bydlí na okraji Mnichova, za domy je obrovská louka, kam se chodí venčit spousta psů, takže má spoustu kamarádů. S páníčky jezdí do práce....prostě opravdový člen rodiny. Je to na ní vidět. Není rozjívená, má ale dost temperamentu-akorát, je zvědavá a správně drzá (moc se mi líbilo, když jsem v noci po návratu z procházky šla po schodech rozsvítit a ObrazekBerry mazala zvědavě přede mnou do té tmy).
S mámou a ségrou si začala na zahradě hned hrát a rozhodně jim byla rovnoceným parťákem...ti dobrmani jsou prostě všichni stejný :o)

Vyrazili jsme na procházku k Labi. Holky se opravdu pořádně proběhaly, Berry parádně aportuje balonky a předvedla, jak pěkně umí plavat! Než jsme obešli borecké rameno Labe, byla tma. ObrazekHolky běžely před námi a ze tmy se vynořily stíny...5 úžasných středních pudlíků. Samí kluci...takže si s našima čubinama výborně rozumněli. Odkaz na krasavce šampiony zde! My si s páníky pěkně pokecali až asi do půl jedenácté :o) Moc fajn setkání...a báječná návštěva! Ale zas se brzo potkáme...všichni! V Mladé Boleslavi koncem měsíce...a do party přibereme Gorma :o)!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Víc fotek najdete zde!