Jdi na obsah Jdi na menu
 


CACIB České Budějovice - 27.září 2008

28. 9. 2008

Moc (a nejvíc) jsem se těšila na setkání s přáteli a s "našimi" hafany... Berry s páníky dorazila zas až z dalekého Mnichova. Gorm to také neměl "za rohem". A navíc nás přijela navštívit a podpořit kamarádka naší chovky s přítelem a mopsíkem Mopem až z Břeclavi!!!! Moc si toho vážím!

První se vystavoval Gorm. Nastoupil do třídy mladých, kde mu konkurencí byli dva opravdu krásní psi...Trochu malomyslně, protože titul dosud Gorm neměl...Zabojoval, krásně běhal i dobře stál a titul dostal! Byli jsme fakt šťastní!!

Obrazek


Dál to šlo jak na běžícím páse....

Berry od minule zas o kus vyrostla...je to ještě takové nedodělané mládě, ale roste moc pěkně a co je hlavní: páníčci ji milují a moc si chválí její povahu. Je celá po mámě: doma pohodář a kliďas, na cvičáku to "rozbalí" a výborně se učí. Dělá pokroky a určitě nebude brázdit jen výstavy...Doufáme v to! Ve třídě Dorostu dostala dnes známku Velmi nadějná 1.
Její posudek zde:
6,5měsíční, vysoká, trochu nohatá, hlava ve vývoji, výborné končetiny, správný pohyb a formát. VN1
Obrazek

Další byla třída Mladých fen: tatáž skvělá konkurence jako Gormovi nastoupila i s námi: tedy sestry Gormových dvou konkurentů (Icona a Jerryho od Dvou lvů). Pan rozhodčí dal hodně na předvedení v pohybu. (Protože to ani neumím) předvádím své feny v normálním volném běhu, nesahám na ně, neškrtím a nezvedám je na vodítku, dávám jen pozor, aby náhodou neběžely mimochodem. Asi tedy nedovedu zakrýt nějaké jejich případné vady v pohybu, ale mám prostě ráda přirozeně běžící psy. A jak běžela Afrika se panu rozhodčímu líbilo nejvíc, dostali jsme CAJC!!! Má radost byla obrovská! Moc si toho vážím, protože fenky, které jsme porazili jsou opravdu krásné! Ale Fína byla tentokrát nejkrásnější :o)))

Obrazek

Další v řadě Kellyiných CACů byl už třešničkou na dortu :o) Pro Kellynku byla tato výstava derniérou. Už dva rozhodčí upozornili, že po štěňátkách nejsou její záda úplně pevná, jak bývala. Vždy to byla jen poznámka na okraj, ale beru ji na vědomí. Je to už prostě naše mamina :o) Je a bude mojí prioritou, aby Kelly byla ve výborné kondici, cvičí, běhá u kola, v postroji, je pěkně nasvalená...jen cecíky visí :o) Nebudem zahálet a určitě ji ještě na nějaké klubové výstavě mimo konkurenci vystavím...

Obrazek

Na závěr jsme nafotili myslím moc pěkné fotky a užili jsme si závěrečných soutěží o nejkrásnějšího mladého psa a fenu výstavy. Mladých fenek s oceněním CAJC nastoupilo snad dvacet, takže jsme sice nic nevyhrály, ale ten pocit tam být, stál za to :o))

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

p.s. od Gorma jsme dostali krásný silný obojek s modrým nápisem "COLDPLAY". Je fakt super, moc děkujeme! Teď mají oba stejný :o))...viz obrázky.