Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co nového v nových domovech

23. 6. 2009

Lenka a Caisha:

Večer ti pošlu pár fotek malé a našeho Grifa jak spí na jedné sedačce:-)))) Náš Grif spí se štěnětem, zázrak se stal:-))) Dneska v noci neudělala doma ani louži a ani bobek a ani nás neprobudila, že chce ven. Konečně přes den sežrala dost žrádla. Akorát jí kolem 10 večer hráblo a řádila doma až do půlnoci. Je to fakt maniak. Celý den chrápe a večer řádí jako černá ruka mafie. :-))) Přijel Erich, tak se předváděla a v 10 večer vyžadovala další misku žrádla. Ráno nechce nic sežrat a odpoledne a večer by sežrala krávu:-)))) Ráno bylo hovínko už dobrý, tak už to snad bude ok. Nejlepší hračka je smetáček, s tím doma dělá neuvěřitelný věci. Kouše, trhá a tahá každého za nohavice a ani ty ji nestačí, vždycky vezeme achilovku a lýtko. Je to prostě torpédo. Mimo jiné ona přece v noci nebude spát v pelechu, ona chce za paničkou do postele. V polospánku jsem se vzbudila, vyzvedla jí do postele a divím se, že jsem jí nezalehla:-)))
Uděláme nějaké fotky a pošlu ti je, aby jsi se taky mohla kochnout. Jinak kluci jsou z ní pořád na prášky. Furt za nima lítá, skáče na ně a oni si s ní nevědí rady:-))) Jestli tohle přežijeme, tak jsme dobrý:-)
Lenka

Holubovi a Celebrity:

Dobrý den, musím napsat pár informací o naší Keysi. Za tu dobu co je u nás, tak přibrala skoro 1 kg. Je to ďáblice. Nebojí se žádného psa z naší rodiny, nebo známých. Bude to neohrožený bojovník. Velice rychle se seznámila svým domovem. Čekáme na páteční očkování a vyrazíme poznávat okolí našeho domu. Už se nemůže dočkat, zahradu už zná. Co se týče žrádla tak to by mohla předvádět do televize, jak se říká. Nejraději má granule a maso. Pozdravujte Vaše holky a snad se brzy uvidíme. L.Holub - Králův Dvůr.

Magda a C´est La Vie:

V pátek večer jsme s dětma (Mopem a Celi) byli na grilovačce. Cel celou dobu prospala v jejím cestovním pelíšku, který sdědila po Mopíkovi ještě když byl štěně. Už dávno jsem ho chtěla vyhodit, ještě, že jsem to neudělala. Cel si ho oblíbila, ale myslím, že příští týden už jí bude stejně malý. A v sobotu jsme zas byli všichni 4 na narozeninách u známých. Bylo tam plno lidí a děcek. No Mop se Celi byli jako ve svém živlu. Cel snad ani nepostřehla, že je v jiném prostředí. Od každého se nechala pohladit. S Mopem se honili, dováděli, přetahovali. No, prostě jako doma. Navíc tam měli písek, tak Celuš v něm pořád hledala myšičku, a tak písek lítal všude kolem. Po třech hodinách zmožená padla opět do svého pelíšku, jen jsem jí v něm přenesla do auta a hurá dom. Spala až do rána.
Bohužel fotek moc nemáme, musíme to napravit a nějaké zaslat. Ve středu máme na cvičáku brigádu a jelikož naši jsou na dovolené, tak si jí tam beru s sebou. Od jedné mám holky slíbené, že ji bude fotit. Má místo foťáku dělo a dělá opradu krásné fotky, tak je na co se těšit. Jinak po dobu nepřítomnosti mých rodičů se v hlídání malé střídáme. Jirka chodí později do práce a já zas dřív a ty 2-3 hodinky co je sama doma stejně prospí. Klec už jsme zrušili a dostala už plastový pelíšek, včera z něho vyhodila Mopina :-D
Já se zase brzo ozvu
Zdravíme do Borku
Magda a smečka!

Irena a Capolla:

Ahojky Líbo,

Tak doufám, že tam doma nebulíš po těch holkách, i když Ti tam ještě nějaký zbylyJ
Api je úplně skvělá, je hrozně všímavá a učenlivá, všechno chápe rychle. Venčíme se úplně bez problémů na zahradě, žádný loužičky doma. Už dobře reaguje na jméno a většinou i na „sedni“ (protože hrozně rychle pochopila, že mám v ruce něco dobrýho).No hlavně si hrajeme a házíme míčkem a hlavně kouše všechno a všude. Takže využívám kůži, co jsme jí koupili, zákus má jako hrom J. No a taky je to pěkná skokanka, toho budeme muset nějak využít, má snad v nohách péra. Zkouší vyskočit na gauč i na židle, což tedy regulujeme. Dneska to zkoušela i na kuchyňskou linku, když jsem jí chystala baštu, to jsem jí fakt musela vyčinit J  Reaguje fakt bezvadně a jakmile si sednu na zem, mám jí na klíně. Je na ní fakt vidět, že jste se s ní mazlili,jsme moc rádi, že ji máme zrovna od Tebe…

Martina a Casille (před týdnem):

Ahoj Líbo,
Další noc už úplně v pohodě, pejsánci usínají zvlášť, ale v noci si Silly přeleze ke Goofíkovi a spinkají spolu. Dneska v noci jsme byli venku jen jednou, Silly už se tolik nebudí a když se probudí tak nepláče - důsledkem toho je jedna loužička a bobek:-)
Začala už dobře jíst, průjem taky zmizel, takže super. Doma už je strašně hodná, pomalu začíná chápat co nesmí (kabely od počítače, stůl, moje pantofle) a kouše si radši svoje hračky. Asi jí pomalu začnem učit na samotu, aby si zvykla co nejdřív - takhle je venčení Goofyho strašně problematický, musíme si to plánovat tak, aby byl pořád někdo doma.
Jinak si s Goofíkem strašně moc hrajou, ona ho hrozně loví, štěká na něj, kouše ho a trénuje si útoky - on je chudák takovej trouba, že si nechá všechno líbit (připravuju video). Jen když ho kousla do pytlíka tak po ní trochu chňapnul, ale tak málo, že si toho snad ani nevšimla. Zanedlouho mu asi začne vládnout pevnou rukou:-))
Už se těším, až bude naočkovaná a budem moct venku být dýl než jen na čůrání, když je teď tak hezky.
Mějte se krásně, zase se ozvu:-)

Hanka a Caramella (před týdnem):


Ahojky Líbo, tak Caruška je čím dál tím větší dráče, zalíbil se jí stůl i gauč a když se do jednoho z toho zakousne, kouká jestli jí sleduju a dělá jako že nic :-D. Mazlí se jedině když je rozespalá nebo když jedem výtahem, jinak zkouší jak chutná můj obličej,ale vždycky jí usměrním a ona toho nechá :-). Dneska mě vzbudily s Deynou v pět ráno, když si v posteli začly hrát, tak jsme šly čůrat a ještě jsme zalehly, teda víceméně jen já, holky se po mě dál válely a hrály si. Jejich vztah je čím dál lepší, včera jsem natočila tři videa tak je šupnu na web. Jinak už celkem dobře slyšíme na jméno a docela chápeme povel fuj, je moc šikovná, mám z ní radost, i když mě velmi ráda provokuje, např. když přijdeme z venku z čůrání a ona jde na pelíšek, kouká na mě a přičápne, naštěstí se jí to povedlo zatím jen dvakrát:-D.
papa Hanka a dvě dobrmaní dračice

Děkuju všem za zprávy o holčičkách a těším se na další! Moc se omlouvám, když hnedka neodepíšu, mám toho teď nějak moc, ale mám z mailů velkou radost a moc moc těším na shledání!!! Dík i za malé :o) L.