Jdi na obsah Jdi na menu
 


Holčičkám je týden

2. 5. 2009

Tak už je nám týden... Holčičky zdvojnásobily svojí hmotnost, mají všechny kolem kila. Jsou to nádherné "medvídky", mají pěkné,velké hlavičky a pupky! Některé začaly v 7.dni otevírat očka. Mamina se o ně vzorně stará, ocásky už celkem nechává na pokoji. Pěkně baští asi tak 3x víc než normálně a tak je mlíčka dostatek.

Obrazek
Narození štěňátek nese docela těžce Fína. Naštěstí na ní Kelly není navrčená jako minulý vrh, kdy jí nenechala ani nahlédnout do porodnice, Fínka běžně pozoruje dění v porodně a slabě u toho kníká. Ne, že by se to Kelly líbilo, ale snáší to v klidu. Dokonce si venku obě holky spolu i jakože hrají, běhají spolu a okusujou se jako normálně, ale Fína je jiná...Kelly téměř všechen čas tráví samozřejmně u miminek a Fínka je venku sama a je jí smutno. Snažím se jí trochu rozptýlit, ale moc to nejde. Musí ještě pár týdnů vydržet, než budou holčičky běhat venku, to pak bude ve svém živlu. Vzpomínám loni- a je to i na videu- jak se mezi štěňátky šťastně válí a běhá s nimi :o)
Těšíme se na každý další den, kdy budeme sledovat jejich vývoj a obrovské pokroky! Všichni nedočkavci, prosím, ještě vydržte! Za 14 dní bude velká dobrmanní a pro nás i "rodinná" akce: svod vrhu "B" a bonitace "vrhu A" :o)) v krásném areálu KK Sadská: všechny "rodinné příšlušníky" stávající i budoucí srdečně zveme! Styčný výchozí bod je u nás v sobotu ráno! Pro mnohé už v pátek večer! Děsně moc se na vás všechny těšíme!

Bílá:

Obrazek

Obrazek

Obrazek


Tyrkysová s ocáskeObrazekm:Obrazek

Modrá:

ObrazekObrazek

Oranžová:

ObrazekObrazek

Červená:

ObrazekObrazek

Zelená:

ObrazekObrazek

Růžová s ocáskem:

ObrazekObrazek

Červená:

ObrazekObrazek

Další fotky holčiček zde!