Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jedou domů!

14. 6. 2009

Hanička se konečně po více jak roce dočkala! Hned v pátek večer si celá šťastnáObrazek odvezla svojí Caramellu Coldplay- svou lásku na první pohled :o) Se svojí novou vychovatelkou, dobrmankou Deynou, se Cara hned seznámila a hrnula se za ní. Noc prý proběhla celkem klidně, ale během druhého dne se prtě rozkoukalo a je to prý pěkný hajzlík: krade věci a důležitě si je nosí po bytě a když se jí zdá, že pozornost jí upadá, je pěkně uřvaná. Cara by se měla v budoucnu účastnit výstav a určitě bude velmi aktivní i na domovském cvičáku v Ústí n.Labem....
První videa z nového domova zde! Caruška má i své webovky- viz nše "Oblíbené"!

Spolu s Carou odjela za nedočkavou rodinou Holubových malá Celebrity Coldplay.Obrazek Holčička, která měla být nejdřív černá, ale pak se majitelé rozhodli, že udělají změnu a pořídí si hnědou krásku. Fenečka má myslím krásně modelovanou hlavičku a těšíme se všichni, jak se i jí bude dařit na výstavách. Bude se mít určitě báječně, páníci mají s dobrmánky bohaté zkušenosti a tak ví, co činí tohle plemeno šťastným.

V sobotu si pro svoje zlatíčko přijela i Magda: moc si přála pejska- černého čiObrazek hnědého- a dlouho na něj čekala. Když se nám narodily jen holčičky, rozmýšlela se dva dny a od té doby se nemůže dočkat své černé fenečky. Vybrala jméno C´est La Vie....takový je halt život :o))) Ale na druhou stranu Celinka je fenečka, která opravdu jako pejsek vypadá: má velmi mohutnou hlavičku a moc pěkné tělo. I jí bude panička připravat jak na výstavy, tak na výcvik, mj. i agility. Doma jí bude vychovávat mops Mop!

ObrazekTaky Martina s Petrem si odvezli domů svojí Casille Coldplay. Hnědou holčičku přivítal doma maďárek Goofy. Bude to pěkná dvojka- myslím, že laici asi nepoznají, že jde o dvě různá plemena psů, zvlášť, když se majitelé rozhodli ponechat malé ocásek. Vypadá velmi slibně, takže i Martina chce zkusit výstavy... a samozřejmně výcvik. První zkoušku s Goofym už mají za sebou, tak ani Silly nebude pozadu a dostane se jí výcviku! První video z nového domova zde!

Dnes odjela ke své nové rodině největší raubířka ze všech: Capolla Coldplay. U ApiObrazek se člověk může splehnout, že jak může, visí na nohavici, nebo rovnou na achilovce. Malá bude potřebovat pevnou ruku a já věřím a doufám, že tu pevnou ruku Irena má :o) Myslím, že Apolenka bude druhá Fína-jak si majitelé přejí: často radostně vrtí ocáskem a kouká, kde komu co vyvede, koho prožene. Zatím se prý doma rozhlíží, tak jsem zvědavá na nové zprávy! Apolenku čeká jak cvičák, tak i výstavy.

Holčičky dostaly na cestu spoustu dárečků od členů naší dobrmanní rodiny: obojky, různé hračky, míčky (Celebrity a Caramelle dlužím! Přivezla vám je v sobotu Gabča s Berry :o)) )od našeho sponzora PRO PAC balík pro štěňátka s miskou a hračkou, granulky Pro Pac a šišky masa Vetamix, pár rad "černé na bílém" a přihlášku do našeho klubu.

Z prvních zpráviček: holčičky se přimykají k novým psím kámošům a páníčkům, vynucují si pozornost, kradou boty a spí v postelích! Takže si rychle zvyknou :o))

Přeju majitelům hodně trpělivosti a radosti s novým členem rodiny! Jste všichni moc fajn a jsem ráda, že vás naše holčičky "našly"!!! Těším se na další setkání a spolupráci!