Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klubová výstava DKČR, Sadská, 12.9.2009

13. 9. 2009

Ráno jsem přemluvila Tomáška, sbalila Kelly a Fínu a vyrazili jsme. Výstava se jako již tradičně konala v příjemném areálu KK Sadská a tentokrát nám i počasí přálo: tedy nebylo šílené vedro, ani nepříjemná zima a nepršelo. Posuzovala příjemná paní rozhodčí Staviarská ze Slovenska.

I přesto, že se na této klubové výstavě nezadávali Kluboví vítězové, bylo docela plno. Fína byla přihlášená ve třídě pracovní a dokonce i její velmi "vylítaná" kondice tomu odpovídala. Po prohlédnutí katalogu mi bylo víceméně jasné, že první nebude, ale druhá klidně může být..no, byla třetí, tedy poslední, ale se známkou výborná. Už podruhé se rozhodčí zmínil, že je Fína menší, drobná, přitom má standardní a ideální výšku, vždy je chválena velikost a prostornost jejího hrudníku. Jenže díky její (podle mně až)"nadměrné" eleganci, která není vždy ku prospěchu právě když je hubená - působí potom drobně. Takže momentálně krmíme 3x denně, aby trochu přibrala a nebyla tak "pracovní": žere jak kyselina :o)
Příští víkend si totiž uděláme obrovský výlet: Polsko, Slovensko, Rakousko, Maďarsko....všechno je nám asi blíž, než Frýdlant nad Ostravicí :o)) takže my jedeme prubnout ještě klubovku tam, aby Gormískovi nebylo líto, že nemohl paničku vytáhnout do Sadské, když se tak svědomitě učí. Jani, držíme pěsti až bělají klouby, ať ta zkouška ve čtvrtek dobře dopadne!!!!!
Kellynka se svým číslem 59 posuzování uzavírala. Předvedla se standardně výborně. Hodila jsem balonek jejímu porodníkovi- tedy chovateli Vláďovi Kopeckému a Kelly na něj zírala 3 minuty posuzování jako na svatý obrázek. Dostala ocenění V1 (titul se nezadává, když je to třída čestná), pohár a krásný kožený obojek.

Obrazek
Prožili jsme velmi příjemný den mezi zapálenými dobrmankáři a těším se na další akci našeho klubu, která pro nás bude už za 14 dní!

Další fotky budou zanedlouho: ačkoliv jsem měla s sebou svůj skromný foťáček, ležel ladem a raději jsem nechala pracovat profesionály Tomáše Ledvinu a Karla Řežábka

Obrazek

a jejich našláplou techniku. Moc díky za vaši pozornost!!!!