Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krytí v Polsku

22. 2. 2009

A jak to vše probíhalo?

Napínavě!

Kelly hárala téměř o dva měsíce déle, než jsem očekávala a ten Obrazeksprávný den také nebyl 12. jako dříve, ale dle progesteronu až 15. :o) Krytí vyšlo na víkend. Ačkoliv byla řada zájemců o doprovod, nakonec ze všech nabídek sešlo a jely jsme s Kellynkou samy:o( O sto kilometrů jsem si "zkrátila" cestu, když jsme noc z pátku na sobotu přespaly u tchánů v Jizerských horách. 14ti letý jezevčík Šmuky značně "ožil", když spatřil Kelly a Obrazekani ona k němu nebyla lhostejná- naopak: jindy ho důsledně přehlíží, v pátek existoval pouze on :o)) Začala si s ním hrát, až jsem o něj začala mít strach, že ho packama přerazí. Když si Kelly začala lehat, že mu ulehčí práci, šlo se do hajan za zamčené dveře. Chudák stará z toho má zážitek na dlouho :o)) Ráno nás probudilo sluníčko- prostě pohádka. Po procházce jsme vyrazily Obrazeksměr Harrachov. Cesta utíkala báječně, Kelly si broukala, pískala a spala. Pakovo město jsme našly snadno, ale najít ten správný dům už bylo nad moje schopnosti. Našla si nás majitelka Paka, Dana, a jelo se za ženichem. Pako už nás vyhlížel z okna (jako před časem Grant-vůbec jsou si dost podobní). Kelly se proběhla a Dana přivedla Paka. Kelly dělala chvilku fóry, aby nebyla za.... no víte co :o)) Ale pak si začala hrát a lítat kolem jak střelená, vrtěla celým tělem. Pako se jí moooc líbil. I ona jemu: za 20 minut bylo hotovo :o) Vše bez problémů, šikulové :o) Pak ještě společné foto a k Daně podepsat vše potřebné.

Obrazek

U kafíčka jsme si zvládly popovídat: Dana polsky, já česky :o) Kelly odpočívala a loudila sušenky. Poznala jsem Pakovu matku Ornellu de Grande Vinko! Pako je mamince dost podobný, Ornella je mazel a opravdu překrásná fena!
I cesta domů probíhala v pohodě. Jízdou po silnicích 1. třídy jsem báječně snížila průměrnou spotřebu mýho autíčka, takže garážmistr (manžel) byl spokojen. Za zhruba 540 km jsem parkovala před chaloupkou v Jizerkách...

Takže nás teď čeká měsíc napětí, zda bylo zdárně počato! Držte palce :o))

Magdi, díky moc!