Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náš víkend

2. 6. 2008

Na horách jsme byli už minulý víkend, bylo tam báječně, jen taťku "chytily" záda, tak se sotva otočil na posteli a byl tam jen pro parádu. No a tak jsme se tentokrát o to víc těšili.

Obrazek

Ihned po příjezdu jsme s holkama vyrazili za kamarádem Alešem a jeho dobrmánkem Arčím na smluvené obrany u vody.

Obrazek


Obrazek

Obrazek

Bylo šíleně dusno a tak jsme po chvilce vzali psiska k vodě, kde se Arčí pokoušel aportovat klacík, což se mu i jednou se značným sebezapřením povedlo. Arčí je roční  vnouček mojí Sindinky. Je to moc pěkný kluk! Aby ne!

Obrazek

Obrazek

Kelly a Fífa jen pomáhaly...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 Pesani se vylítali a po příjezdu k babi pak holky padly za vlast k jezevčíkovi na deku.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
jedenáctiletý důchodce Šmuky

My dospěláci jsme se vrhli na práci a Kelly i Fífa pobíhaly okolo. Dobře se drží u domečku: ví, že všude jinde by si mohly leda pohoršit a i ty bejčky, chodící asi 20 metrů od chaloupky nechaly na pokoji, protože minule Fífa zjistila, že jsou za ohradníkem, který je pod proudem. Od té doby ji krávy přestaly zajímat. Nicméně je alespoň pozorovala a občas okřikla. Bylo jim to šumafuk

Obrazek
Nádhera, že?

Obrazek

Po večeři a uložení utahaných dětí do postýlek jsme vyrazili směr Ještěd podívat se na Barýska, jak si žije a jak vyrostl. ObrazekObrazek

*

*

Je snad jednou tak veliký! A MILÁČEK!!!! Páníci si ho moc chválí, jaký je to pohodář! Kelly mu sežrala všechny kosti, co kde zapomněl, Fífa mu ožužlala celou hlavu tak jako dřív.

Obrazek

Barýsek má ale už novou "maminku", kolii Bibi a ta si ho pane hlídala! Více fotek z této návštěvy najdete zde.

Obrazek

Druhý den jsme se probudili nějak dýl, tak jsem obula pořádné pohorky, ověsila se vodítkama, do kapsy pytlík točeňáku, pešíka na stopičku a vyrazili jsme.

Obrazek

Obrazek

Minulý týden tu byly lepší terény. Za ten týden tu tráva děsně vyrostla. Kellynce jsem našlapala stopičku "U", pak Fífě rovný úsek. Vzhledem k pařádu a dusnu vypracování docela šlo.

Obrazek

No a pak jsme vyrazili do lesů.....

Obrazek

...luk....

Obrazek

Obrazek

...a strání....

Obrazek

Obrazek

 Holky našly horský potůček, který s potěšením zacpaly asi na 5 minut.

Obrazek

Obrazek

Po překrásné procházce jsme dorazili k domovu, kde už hodinu v klídku snídal páníček a šlo se zase dělat.

Obrazek

Holky se flákaly kolem domu, hrály na okusovanou, Fífa na číhanou na babiččiny králíky (to jsem v zápětí zatrhla, stejně to ale lákalo). Kolem oběda sprchlo a hned se líp dýchalo a tak přišlo na řadu dobrmanní mišuge (dobrman lítá jako střelenej prakem do zadku a druhý dobrman prvního honí. Po jednom či dvou kolech kolem chaloupky se role vymění: důležité je tempo, které je vražedné a to doslova. Kdo zaclání při hře, je nemilosrdně smeten do propadliště dějin). Pak se šly natáhout k Eli do postele (mrchy-využily naší nepozornosti, jinak spí každá v křesle, nebo na koberci).

Obrazek

Obrazek

V podvečer jsme vyrazili na výšlap na sjezdovku. A to je pane kopec! Je odtamtud překrásný výhled do údolí a holky se honí nahoru a dolů .....to je pane tréning!

Obrazek

Obrazek

No a nakonec jsem utahané holky vyfotila u sousedovic domu. Zvlášť jejich zahrada je překrásná.

Obrazek

Škoda, že víkend nemá alespoň 4 dny...Nejraděj bych se na hory hned odstěhovala. A holky jistě taky. Báječně si to tam užili a nejen ony. ( I když mně teď bolí obě ruce, protože ty kopřivy sakra pálily!)