Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oblastní výstava Klatovy, 22. 6. 2008

22. 6. 2008

Na tuto Oblastní výstavu se dlouho chystali Jana s Petrem a Gormem, však to byla výstava v Petrovo rodném městě. A tak nás nalákali, že jsem Afriku přihlásila. Kelly bohužel ne, spočítala jsem, že by měla hárat :o)

Obrazek

I když někomu se mohou zdát zbytečné, já mám Oblastní a Krajské výstavy moc ráda, protože mívají pohodovou atmosféru, pořadatelé mají vše důkladně promyšlené, připravené, vítězové dostávají ceny, návštěvníci se zajímají o pejsky a rádi se dávají do řeči...a výstavy se konají venku. Dnes nám počasí moc nepřálo, pařák pral do vystavovatelů od božího rána. Ale přesto to bylo velmi příjemné dopoledne.

Obrazek

Obě má zlatíčka dostala od pana rozhodčího MUDr. Viktora Beneše pěkný posudek:

Afrika:
Velmi pěkná fena s pěknou hlavou, dobrá přední fronta, rovný, pevný hřbet, dobré úhlení vzadu, postavení předních i zadních končetin korektní, dobrá mechanika pohybu, znaky dobře rozložené a ohraničení, chrup úplný, skus nůžkový.
Výborná 1, Vítěz třídy Mladých

Gorm:
Mohutný pes s pěknou hlavou, tmavým okem, dobře nasazené a nesené ucho, dobrá přední fronta, hluboký prostorný hrudník, rovný pevný hřbet, dobré úhlení vzadu, postavení př. i zad. končetin korektní, dobrá mechanika pohybu, znaky dobře rozložené a ohraničené.
Výborný 1, Vítěz třídy Mladých

Obrazek

Další fotky z této akce si můžete prohlédnout tady.