Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další loučení

2. 5. 2010

I o tomto víkendu přijela spousta návštěv...tentokrát si ale většina rodin odvezla svého dobrmánka s sebou domů!

ObrazekV sobotu po poledni dorazila velmi milá návštěva! Po 3/4 roce jsem viděla s Ivankou, jejími fajn rodiči a Berry- Bohemou Coldplay. Ta se uměla "udat"! Je jí poskytován dokonalý servis hodný dobrmana. Moc děkuju za dlouhou cestu, kterou jste k nám vážili a těším se na další shledání. Máme vás moc rádi!

ObrazekPro svého kluka Diesela si přijela rodina z Turnova. Myslím, že pejsek bude -krom svojí paničky - tím největším společníkem pro babičku, která se dobrmanů bála. Obavy se ale musely rozplynout při pohledu na tlupu velkých i malých pejsků. Do té tlupy totiž přibyla roční Sillynka (Casille Coldplay) a její "brácha" maďar Goofy- a ten to pane umí rozejet!

ObrazekPro svojí Dashu alias Dassy si přijeli dva chlapi jak hora se svojí milou maminkou! Kéž moje malá princezna dělá svým páníčkům radost a dožije se stejného věku jako její předchůdkyně, jedenáctiletá "Jumperačka". Vím, že ji budou "na rukou nosit"...

ObrazekJako poslední ten den odejela malá velká Diabolla. Na cestu dostala upravené a "provoněné" plyšové prasátko, které její majitelé dali všanc tlupě právě před týdnem (video). Unavené štěně bylo hned doma seznámeno s výtahem a se svým vlastním pokojíčkem :o)

V neděli jsem od rána běhala s Kelly po osení za Mělníkem, vyšvihly jsme obrany a poslušnost a honem domů odvézt Elišku na školu v přírodě. Po poledni přijela Marcela se svojí rodinou pro Dhilayu. Dhilaya bude Ája! Super jméno! Doma bude nějaký čas zlobit spolu s dobrmankou Akinkou a pak už to bude zvládat sama :o)

To ale není všechno!
Přijela Hanička s Caramellou a Deynou a taky Míla s Honzou pomazlit svého Gorečka! Už za týden také neodjedou s prázdnou. Byl to moc fajn den...doma mi zbyli už jen čtyři kluci...jeden ještě na svojí rodinu čeká....


Hodně štěstí s novým miláčkem, ať se mu dobře zvyká v novém prostředí a vydržte! Kamínky loví přechodně! :o)

...a na závěr jsem připravila jsem video o jedné starostlivé tetě :o)

no a fotky samozřejmně!!!! ZDE! :o) a ZDE!