Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deaver odejel do nového domova

25. 5. 2010
Haf haf, ahoj mamko, zdravím tě z Vysočiny.
 
Cestu do nového domova jsem přestál velmi dobře. V autě jsem neblinkal a místo spaní jsem furt čučel z okna, jak se to tam všechno hejbalo. Deka na sedadle mě nezajímala, protože jsem měl lepší pelíšek - Míšu, která mě celou cestu musela chovat. Však jí to teď dávám pěkně najevo, že je moje kámoška, protože jak ji uvidím, hned skáču radostí. Pořád se mnou blbne jako druhý štěně.
 
V novým domově jsem objevil cosi modrýho, chlupatýho, ale když jsem na to pod stolem se štěkotem vyjel, hned jsem dostal přes prdel. Asi se to takhle nedělá nebo co. Už si to budu pamatovat. Ještě že má Modrej kam utýct. Na škrabadlo se já nevyškrábu. Ale teď už se dokonce i očucháváme a myslím si, že budeme kamarádi. Hehe včera jsem ho vyrohoval v koutě, tos měla vidět, jak syčel. Ale já jsem se ho ani nedotkl !!!
 
Páneček a panička jsou na mě taky hodní. Sice mají furt takový blbý nápady mě okřikovat (nesmíš, fuj, pojď, ...), ale radši je budu asi poslouchat, ať mám klid. Oni se mnou chodí ven, to ti je takovejch novejch věcí a vůní a zvuků co neznám, to bys nevěřila. Někdy se i hrozně bojím. Ale to mě vezmou do náručí a tam je mi dobře. S páníčkem chodím ráno do práce, heč. Dneska jsem se dokonce po cestě stačil vykakat i vyčůrat. Páníček mě pochválil a dal mi piškotek. Jakpak by mě nechválil, když se jim dycky podělám doma. Nechápu co jim tak vadí, ale asi to takhle mají jednodušší, nebo co.
 
Jo a v noci, fňuk fňuk, to je mi moooc smutno. První noc ještě šla, protože jsem byl strašně unavenej, kňoural jsem jen chvilku. Ale dnes v noci se mi vůbec nechtělo spát a plakal jsem moc moc. Mezi tím jsem stačil rozházet boty, počůrat rohožku a roztahat ještě nějaký věci na chodbě, kde jsem byl na noc zavřenej. Asi se báli o Modrýho. Ráno jsem radostí páníčka málem umlátil těma svejma velkýma packama, když za mnou přišel. Ale já jsem šikovnej pejsek a určitě si brzo zvyknu. Ti ti slibuju !
 
Ale teď něco veselejšího: páníček mi prej udělal album na internetu, tak se tam dívej, abys viděla jak rostu, než se za tebou přijedu podívat. Napiš http://deaver.rajce.net a uvidíš mě tam ještě s tebou. Páníček tam pak ještě nejaký fotky přidá z novýho domova.
Všichni lidi mě venku obdivujou, jak jsem krásnej, tak teď budu i na netu. Bude ze mě hvězda.
 
Tak zatím haf haf. Jeff ze Žďáru