Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dnes je nám 14 dní!

21. 3. 2010

Poslední dny, kdy propuklo jarní počasí, přibyla i práce na zahradě a já nějak zapomněla na foťák...

Miminka krásně rostou, někteří už mají kolem 1400g (růžová a fialový) a jeden zatím jen polovinu...Zelený chlapeček je ale veliký bojovník. Taková žížalka, co se všude vetře a co mu síly stačí, dere se o svůj cecík. A když už ostatní se odvalí, on statečně (a dlouze) nasává. Asi své bráchy co do velikosti za těch 8 týdnů nedožene, ale věřím, že v dospělosti rozdíl určitě nepoznáme :o)

Fína už platí za moderní maminu: nakrmí, umyje, ale jinak se vrací Obrazektaké ke svému životu: hlídá venku, provokuje Kelly, loudí a je s náma. Když přijde návštěva, děti si svědomitě hlídá. Dnes jsme podnikli první větší procházku po porodu a nebýt cecků, je to prostě pořád stále ta praštěná Fína jako před krytím. Mlíkárna pleská při běhu o sebe a vyrábí pro děti asi tvaroh, nebo co :o)) Doma jsem umyla zablácený "podvozek", Fína nakrmila děti a teď si ve svým pelíšku hryže kost od budoucí majitelky jednoho chlapečka.

Čeká nás poslání žádosti o tetovací čísla a s ní i výběr jmen pro štěňátka. Některá jsem navrhla já, jiná noví majitelé a u některých jsme udělali kompromis. Snad se budou líbit a svým nositelům slušet.

Djasmine, Dasha, Dhilaya, Diabolla
Diggory, Darwin, Duke Drago, Diesel, Devon, Deaver

Fotky ze 14.dne života si můžete prohlédnout ZDE a z procházky s Kelly a Fínou ZDE!

ObrazekObrazek