Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dovolenkujeme

6. 8. 2010

V sobotu jsem sbalila holky a jeli jsme za holkama (tchyní a Eli) na hory. Vpodvečer jsme to protáhli za Alešem na jeho nový cvičák: Kelly se napoprvé naučila štěkat na dálku v leže a žebřík (jen dolů to ještě není ono), Fína zdolala metrovku z roští. V neděli jsme se byli koupat u tety a strejdy v Rokytnici (pohááádka- jen ta voda měla 15 st.) a v pondělí s náma vyrazila na borůvku malá Aya (žrala je z ruky těsně po utržení, případně si do těch největších lehla a nastrčila bříško. Je to celá máma- minimálně tím, že jak vleze do vody, tak jí počůrá :o))) Jen myslím, že Aya bude mít delší, elegantnější hlavu a nebude v těle tak "připosražená" jako její maminka. Praštěná je ovšem stejně :o)) Holky byly fantastický, skvělý společnice, moc jsme si to užívaly...a přesunuli se na západ!!!

FOTKY JSOU ZDE!

Protože jsou tu skvělé terény pro stopy, nenechalo nás to chladnými a tak jsem se za ranního kuropění ploužila v husté mokré trávě a šlapala stopičky. Fína svojí "jedničkovou" zvládla naprosto skvěle, byla jsem nadšená. Step by step. Kelly má úseky i předměty perfektní, jen na dvou lomech se chvíli motala. Na tomhle terénu by trojky zvládla levou zadní. Proč jen takové nejsou v Polabíííí!!!!

Převčírem jsme s dětma a babi vyšli na borůvky. V lese bylo krásně, borůvčí se modralo a holky se proháněly v akceptovatelné vzdálenosti. Pohodička....

Včera jsem udělala první nákup surovin na náš tábor a jela se podívat na "místo činu". Sice lilo, ale nafotila jsem cestu, aby mi táborníci nebloudili a krásnou novou kuchyňku na cvičáku, aby se měli na co těšit :-) Pak jsme s Kačkou kecaly až do tmy a připravovaly další nezbytnosti pro náš tábor. Už za 12 dní!!!!! Podrobnosti na táborovém webíku.

Závěr léta budeme mít nabitý, plánů je mnoho: tábor, závody, zkoušky, bonitace, výstavy... Těším se, že splašíme nějaký ten úspěch a teď nejvíc na společné shledání na táboře :o)