Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak si žije...

16. 5. 2010

     Dobrý den,
Tak musím také podat hlášení o našem miminu, protože pro mě je to jako zkouška na vnoučata a pro kluky generálka na děti. /Doufám, že se jich po Dassinině zlobilství dočkám/.
"Dassik" je úžasná, po počátečním přesvědčení , že nám chcípne, protože nejí nic,už věříme,že přežije, žere totiž všechno ostatní než má v misce. Takže vařím jednotně pro Dassi a jíme to všichni. Docela mi to vyhovuje. Jen Marek občas nadává, že se nedá poznat co to je, a že má málo.
Takže přibíráme, hovínka máme jednotná, přímo podle předlohy,u veterináře dostáváme třes, vyjeme,tulíme se,prostě si to užíváme, protože páníček vyloví dobrotu a tulí se taky.
Očkování máme za sebou, dali jsme si navíc něco na klíšťata, fakt nevím jak se to jmenuje, ale přišlo mi to rozumné.Posílám fotky, roste jako z vody a tu klec miluje, tak žádné obavy.Je to jen pojistka na malé děti, které máme v okolí a Dassi si tam chodí odpočinout, když už jich má plné zuby. Tak si myslím, že nakonec je to ochrana jí, před nimi.
Taky předsevzetí žádná postel vzalo za své, Marek jí tam vždycky propašuje a Luki , i když nám káže opak, myslím také.Tak tolik zatím hlášení. Za týden pošlu další.Brychtová
P.S. Umíme podej pac a přines.To se pro dobrmana asi nehodí, ale jde nám to náramně.

Díky! A těšíme se na další zprávičky!!!