Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kelly- další zkouška

19. 6. 2010

Už dva dny umírám na zákeřnou nemoc- angínu, ale dnešní zkoušky jsem si nemohla nechat ujít. Jednak jsme díky rodinné oslavě jedny "ipa" propásly a nedat za jarní sezónu žádný "zásek", to nepřipadalo v úvahu. No, ale na druhou stranu jsem byla raději při zemi a zvolila jsem jen "jedničky"- na podzim, jak když je najdem :o)Nějaká ta horečka a antibiotika mně nezastavila: včera jsem kurýrovala ostošest, ráno posnídala Paralen a jelo se :o)

Stopy byly pokládány na čerstvě posekané louce s řádky polosuché posekané trávy. Pro Kelly jsou ale jedničkové stopy (moje a čerstvé) už dost nezajímavé, tak to podle toho vypadalo, jela jak namydlený blesk, což si vybralo svojí daň- lomy nepřesné, předměty: 1. zalehnutý křivě, 2. zalehnutý o metr za. Prostě už jí zaujme (a zpomalí) jen cizí starší stopa. Teď šla ale takovou asi naposledy...za 80bodů.

Poslušnost byla myslím velmi pěkná s tradičními chybami, které jsem očekávala a na které už nemám elán k opravám (doteky na metrovce, drobné překusy, pomalejší odložení v sedě). Zato chůzi měla dnes opravdu luxusní. Prostě tradiční naše poslušnost kolem 90ti bodů- dnes za 89b.

Obrany- pro Kellynku to nejlepší nakonec- odměna za to dosavadní pachtění :o) Revírek širokááánský, ještě kolem metrovky a pak už paráda...Sakra, být to těsný revír kolem makety, mohla mít snovou stovku!!! Dnes ale "jen" 98b- je to moje šikulka, zvládla to i s tou mátohou po pravém boku.

Takže: jarní sezóna za námi, teď nás čekají letní vychytávky a na podzim snad budu dělat další zkoušky už s oběma holkama najednou. Snad. Už se na to moc těším!