Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kontrola vrhu

24. 4. 2010

Prckové běhali venku už od dopoledních hodin a vlastně pokud je to jen trochu možné a hlavně když není pracovní den, jsou venku jak to jen jde. Naštěstí jim jejich neomezený výběh umožňuje spoustu Obrazekúkrytů, stín i plné sluníčko, takže mohou řádit i odpočívat dle libosti. My je tam chodíme mazlit, krmit a fotit, děti si s nimi skvěle vyhrají, nechají se okusovat a stíhat, no, myslím, že štěňátka budou zvyklá na kdeco! 

Kolem druhé hodiny mně svým příjezdem překvapila Marcela s mamkou (jejich ocáskatá princezna), ale jako zábava pro štěňata se vždycky nějaká "oběť" hodí a tak se odešly dát všanc těm piraním a já připravovala na příjezd paní Brožové a také p. Brunáta s tátou Bentlíkem. Přijeli, zkontrolovali, jací jsou to čiperové, jak se umí pěkně rvát a pak se šlo na věc. Paní Brožová rozložila dokumentaci a začali jsme vážit, kontrolovat oči, cecíky, varlátka, zuby a celkový dojem a míru sebejistoty miminek. Krom našeho hráška Dragouška mají všichni dávno "odběrovou" hmotnost (kluci kolem 6ti kg, holky kolem 5ti kg) a zítra je mám začít expedovat do nových rodin. Tak jednoduché to mít ale nebudu a mnoho prcků si ještě týden, 14 dní užiju. Kluci mají silné hlavinky a prý silné spodní čelisti, všechna varlátka už jsou na svých místech. I malý Drago byl velmi pochválen, že je pěkný a svojí drobností jen klame. Holčičky se taky líbily a byly nám pochváleny ocásky- všechny jsou prakticky dokonale zahojené. K mojí radosti je všichni používají jako jejich maminaObrazek: k intenzivnímu vrcení :o)

Díky liberecké a plzeňské návštěvě mají mimina zase o něco větší výbavičku. Moc děkujeme!

Jen mně mrzí, že jsem si Bentlíčka vůbec neužila a nakonec musel být ještě odveden do auta, protože Kelly je právě v "nejlepším"hárání a nechybělo mnoho a mohli jsme mít zaděláno na další štěňátka! Je to fakt čilej pejsek v nejlepších letech! :o)

Bylo to moc příjemné odpoledne...jen zas pekelně rychle uteklo...jako všechno kolem štěňátek.

ObrazekOmlouvám se, zase jsem to s focením přehnala, takže fotky z domova z posledních několika dnů najdete zde a fotky z dneška z řádění venku jsou ve dvou albech zde a zde! To máte jako omluvu za několikadenní aktualizační pauzu...a zítra přidám další :o)