Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nedělní cvičák s Diabollou Coldplay

30. 5. 2010

Obrazek

Ráno stopička na Chloumku: Kelly mi spravila náladu- po poslední naší stopě, kdy zmerčila zajíce a stopa stála za velký kulový, tak dnes šla velmi pěkně a bleskově zalehla všechny předměty. Poslušnosti jsou také myslím dobré, hlavně už si odpustila to loudání při Obrazekodkádačkách a chodí krásně celou dobu, tak jak má-prostě jí to přešlo. Na obranách nám chybí k "dokonalosti" jen makety, které jsme celý výcvik dost flákaly, takže dotahujem a dnes konečně napoprvé dala všech šest. No hurá!
Bolinka si pohrála hlavně s maminkou, babička už jen trpělivě drží k okusování. Na obranách máma Fína předvedla něco na způsob narkomana, co se dostal k dávce (rukávu), tak jen co upustí páru, pojedeme dál :o)
ObrazekMalá Bola se tedy socializovala na cvičáku, očuchala činky a potahala hadr. Je úžasná, miláček, a vrtilka: celá po mamince a tetičkách. Těším se na další shledání! Fotky z dneška si můžete prohlédnout ZDE!

Jak jsme se tak bavili, zmiňovala naše výcvikářka pár dní staré, fantastické video z Mistrovství světa belgických ovčáků v Německu v Cottbusu. Popisovala výkony, zpracování videa, prostě zážitek. Tak jsem si to video našla. Měla naprostou pravdu. Uchvacující!!! Určitě se podívejte!!! Perfektní předvedení poslušností a obran IPO!