Jdi na obsah Jdi na menu
 


První loučení

28. 4. 2010

Na svojí holčičku se už dlouho těší Pavla se svojí rodinou a dnes tedy nadešel den D a malou Jasmínku (žlutá) si odvezla domů!

Obrazek

Obrazek

Jasmínka je neuvěřitelně zvídavá a zvědavá, už před časem opustila tlupu a batolila se mně v patách přes celou velkou zahradu, nic jí nepřekvapilo a neviděla jsem ještě ocásek jinak než nahoře vztyčený. Včera manželovi asistovala u kopání a několikrát do výkopu díky svojí zvědavosti zahučela. Má pevná záda, pěknou hlavinku, krásný pohyb, prostě slibný exteriér. Kdybych se rozhodla nechat si fenku z tohoto vrhu, právě Pavla by odešla s prázdnou :o) Prostě pocit... tuhle fenečku jsem si zamilovala. Jsem moc ráda, že nebude bydlet daleko od nás, uvidím jí pracovat v naší psí školičce a jsem šťastná, že si jí našla báječná rodina.

Také Ondra k nám pravidelně jezdil a nemohl se dočkat. Vymyslel svému pejskovi jeho jméno a dnes si ho s maminkou a přítelkyní odvezl domů.
Obrazek
Darwinek (bílá šňůrka) je statný pejsek s velmi výraznou hlavičkou, jak říkala poradkyně chovu, je takový "hlavatý". Nebudu psát u každého štěněte, že bylo to nejlepší: všichni jsou něčím výjimeční a pro mně a hlavně budoucí majitele jedineční - ale Darwin byl můj typ na "toho krasavce". Uvidíme, jak jsem to odhadla. Všichni jsou totiž moc pěkná štěňátka :o)

Přeju oběma pejskům (hlavně teda majitelům) klidnou první noc a sobě jen pozitivní a pochvalné zprávy o zdravém a šťastném štěňátku!