Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z deníčku těhule

19. 2. 2010

Můj milý deníčku!
Dnes jsem 45.den "v tom"...
Až na břicho, které začíná mírně překážet, a mojí pověstnou chuť k jídlu se moc nezměnilo. Temperamentu mám pořád dost hlavně na procházkách a protože je budoucí babičce Kelly úplně jedno, že já se s tím závažím tahám a provokuje mně jako jindy, chodím už s paničkou separé, protože jsem trochu víc nemotorná a na ledu mně často ujely při tom hraní a skákání nohy. I tak lítám jako Obrazekjindy. Doma to často "zalomím" a funím u toho jak lokomotiva. Do jednoho pelechu už se s mámou nenaskládám. Panička "vyměkla" a nechává mně večer vyvalovat na sedačce, jupíííí, tuhle výsadu si udržím napořád! Když v noci koukáme na olympiádu, snažím se složit se paničce na klín, anebo ležím věčně na zádech, aby mi mohla drbat bříško. To je parááááda!
Na granule pro těhulky jsem se paničce vykašlala (beztak mi s nimi nikdy radost neudělala), takže mi opět pravidelně vyvařuje různé masíčko s rýží a spoooouuustou zeleniny....bléé :o( ale co mám dělat. Brzo jí to stejně nechám, a ona ty rostliny radši vyřadí. Přeci si nebudu to málo místa, co mi na v břiše na žaludek zbývá,Obrazek plácat zeleninou?
Taky mi cpe jogurty, tvarohy, vejce, med (ten je mňam) a další bašty a do krku vitamíny (jak husu mně šlejškuje), ale není nad pořádnou flákotu! No, prý mám baštit 3x-5x denně, ale to ani náhodou. Nacpu se jednou a pořádně a pak už hlad prostě nemám, no. Jé a koupila morkové kosti! To je vám záááábava! Na celý večer!
Taky mně sem chodí pomazlit spousta lidí. Sousedi, kamarádky a lidičky, kteří chtějí tak skvělého dobrmánka jako jsem já! No uvidíme, co mi to tam v tom břiše roste... Panička prý hladí 4 fenky a 3 pejsky. Přesně tak to prý stačí...Zbláznila se? Jak to mám vědět? Kelly rodila jen holky, tak jí třeba porodím jen kluky :o)) Zatím ještě nekopou, ani mlíčko se jim nepřipravuje, to tak za týden.
Zatím je teda prý vše jak má být, ale já spokojená teda nejsem: mám doma arest a Kelly se ze cvičáku vrací šťastná a vylítaná. Hrozně jí závidím...už abych zas mohla za Věrou a za Dušanem........

Obrazek
41.den